Logo <p>Agjencia Kosovare p&euml;r Standardizim Adres&euml;: Rr. &quot;Ismail Hajdaraj&quot; p.n.10000 Prishtin&euml;/Republika e Kosov&euml;s. Tel.+ 383 38 512 779 Fax: +383 38 512 798 Email:aksinfo@rks-gov.net</p> Date: 2024-07-15
Time: 08:14


SK EN 1021-1:2010
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 23
Publikuar: 2010-02-18
I tërhequr: 2018-06-08
Regjistri Kombëtar: 232/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 1021-1:1993
CEN/TC 207
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Mobilje -Vlerësimi i ndezjes (marrjes zjarr) të mobiljeve të tapicuara -Pjesa 1 : Burimi ndezjes, cigarja

Titulli Anglisht

Furniture - Assessment of the ignitability of upholstered furniture - Part 1: Ignition source: Smouldering cigarette (ISO 8191-1:1987 modified)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This part of the standard lays down a method of test to assess the ignitability of material combinations, such as covers and fillings used in upholstery seating when subjected to a smouldering cigarette as ignition source.The test measures only the ignitability of a combination of materials used in upholstered seating and not the ignitability of a particular finished item of furniture incorporating these materials. They give an indication of, but cannot guarantee, the ignition behaviour of the finished item of furniture.

Komitetet Teknike

KT-9 - KT. për Përpunimin e Drurit

ICS

13.220.40 - Djegshmëri dhe sjellje ndaj zjarrit e materialeve dhe e produkteve
97.140 - Mobilje

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 1021-1:2019 replaces SK EN 1021-1:2010 - 2016-07-22
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2019-05-27 
23 
25 € 
PDF
Blej
Mobilje -Vlerësimi i ndezjes (marrjes zjarr) të mobiljeve të tapicuara -Pjesa 1 : Burimi ndezjes, cigarja

Copyright 2019 Agjencia Kosovare për Standardizim