Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 55020:2007/A12:2018

Shtëpi » Standardizim » SK EN 55020:2007/A12:2018
SK EN 55020:2007/A12:2018
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 107
Publikuar: 2018-06-18
I tërhequr: 2023-03-23
Regjistri Kombëtar: 233/2018
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 55020:2007/A12:2016
CLC/TC 210
Çmim: 51 €Titulli Shqip

Marrësa dhe pajisje shoqëruese të transmetimeve televizive dhe radio Karakteristika të imunitetit -Kufij dhe metoda te matjes

Titulli Anglisht

Sound and television broadcast receivers and associated equipment - Immunity characteristics - Limits and methods of measurement

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Amendment to Table 15, widening the requirement for RF e.m. field (screening effectiveness) to DVB-C, -T & -S products

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Shënimet

Ky standard zëvendëson standardin e shfuqizuar!
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-09-10 
95 
48 € 
PDF
Blej
Marrësa dhe pajisje shoqëruese të transmetimeve televizive dhe radio -Karakteristika të imunitetit -Kufij dhe metoda të matjes
English
Withdrawn 
2011-09-19 
95 
48 € 
PDF
Blej
Marrësa dhe pajisje shoqëruese të transmetimeve televizive dhe radio Karakteristika të imunitetit -Kufij dhe metoda te matjes