Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Programi i Punës i KT-7

Shtëpi » Standardizim » Komitetet Teknike » KT-7 » Programi i Punës i KT-7
Numri:       TC:       Faza:            

Kod
Faza
TC
Parashikuar
Filloj
Mbaroj
KT-7
2020-12-04
2020-12-04
ISO 10993-1:2018
Vlerësimi biologjik i pajisjeve mjekësore - Pjesa 1: Vlerësimi dhe prova në kuadër të një proçesi të menaxhimit të rrezikut - Korrigjimi Teknik 1 (ISO 10993-1:2009/Cor 1:2010)
Biological evaluation of medical devices Evaluation and testing within a risk management process
KT-7
2021-11-16
2021-11-16
2021-11-16
ISO 17665-1:2006
Sterilization of health care products -- Moist heat Requirements for the development, validation and routine control of a sterilization process for medical devices

2 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1