Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2014-06-17 
12 € 
PDF
Blej
Konservantet e Drurit -Vjetersimi i pershpejtuar i drurit te trajuar para proves biologjike -Procedura e vjetrimit avullues
English
Published 
2023-07-19 
12 
17 € 
PDF
Blej
Konservantet e Drurit -Vjetersimi i pershpejtuar i drurit te trajuar para proves biologjike -Procedura e vjetrimit avullues
English
Published 
2019-05-27 
31 
29 € 
PDF
Blej
Mbrojtësit e drurit - Përcaktimi i efikasitetit mbrojtës ndaj bazidiomiceteve shkatërrues të drurit - Zbatimi me anë të trajtimit sipërfaqësor
English
Withdrawn 
2014-06-17 
12 € 
PDF
Blej
Konservantët e drurit -Vjetrimi i përshpejtuar i drurit të trajtuar përpara kryerjes së provave biologjike -Metoda e shpëlarjes
English
Published 
2023-07-19 
15 € 
PDF
Blej
Qëndrueshmëria e drurit dhe produkteve me bazë druri - Vjetrimi i përshpejtuar i drurit të trajtuar përpara testeve biologjike - Metoda e pastrimit me ane te shpëlarjes
English
Published 
2013-12-09 
20 
23 € 
PDF
Blej
Bojra dhe verniqe -Materialet e veshjes dhe sistemet e veshjes për drurin e jashtëm -Pjesa 1 : Klasifikimi dhe përzgjedhja
English
Withdrawn 
2014-06-17 
24 
26 € 
PDF
Blej
Qëndrueshmëria e drurit dhe produkteve me bazë druri -Vlerësimi i efikasitetit të një fungicidi murature për të parandaluar rritjen në drurin e kalbur të thatë të Serpula lacrymans (Schumacher ex Fries) S F Gray -Metoda laboratorike
English
Published 
2014-06-17 
45 
34 € 
PDF
Blej
Konservantët e drurit -Përcaktimi i efikasitetit ndaj mikrokërpudhave të kalbëzimit të butë dhe ndaj mikroorganizmave frenuese të tjera të tokës
English
Published 
2016-08-16 
13 € 
PDF
Blej
Qëndrueshmeria e drurit dhe e produkteve me bazë druri - Klasat e përdorimit
69 gjetur, faqja4 nga4 Shtyp rezultatin e kërkimit        
4