Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2010-02-11 
17 
22 € 
PDF
Blej
Rripa transportues Specifikime për rripa transportues me konstruksion tekstil të mbuluara me gomë ose plastikë për minierat e nëndheshme
English
Withdrawn 
2010-02-11 
12 
17 € 
PDF
Blej
Rripa transportues me mbulesë tekstili - Gjerësia dhe gjatësia
English
Withdrawn 
2010-02-11 
10 € 
PDF
Blej
Rripa transportues Marrja e mostrës
English
Withdrawn 
2010-02-11 
16 
20 € 
PDF
Blej
Rripa transportues - Karakteristikat e aftësisë ndezëse shkalla laboratorike - Kërkesat dhe metoda e provës
English
Published 
2010-02-11 
12 
17 € 
PDF
Blej
Për minierat -Shufra kruajtëse për konvejerët me zinxhirë
English
Published 
2010-02-11 
15 € 
PDF
Blej
Për minierat Transmesione me dhëmbë për konvejerët me zinxhirë
English
Published 
2010-02-11 
28 
28 € 
PDF
Blej
Zinxhir çeliku me tërheqje të madhe (hallkë rrethore) për transportierët me zinxhir dhe gërmuesit e qymyrit
English
Withdrawn 
2023-01-24 
17 
22 € 
PDF
Blej
Rripa transportues me fije çeliku - Prova e lidhjes së fijes në shtresë - Prova fillestare dhe pas trajtimit termik (ISO 7623: 2015)
28 gjetur, faqja2 nga2 Shtyp rezultatin e kërkimit        
2