Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2020-12-22 
23 
25 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 3: Metodat e zakonshme të provës (ISO 4210-3:2014)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
43 
34 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 4: Metodat e provës të frenimit (ISO 4210-4:2014)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
27 
28 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 5: Metodat e provës të drejtimit me timon (ISO 4210-5:2014, Versioni i korrigjuar 2015-02-01)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
35 
31 € 
PDF
Blej
Çiklizmi - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 6: Metoda prove të trupit dhe pirunit të bicikletës (ISO 4210-6:2015)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
21 
25 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 7: Metodat e provës të gomave dhe disqeve (ISO 4210-7:2014)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
23 
25 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 8: Metodat e provës të pedalimit dhe drejtimit (ISO 4210-8:2014)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
21 
25 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat - Pjesa 9: Metodat e provës të shalës dhe ndenjëses (ISO 4210-9:2014)
English
Withdrawn 
2020-12-22 
57 
38 € 
PDF
Blej
Ciklet - Kërkesat e sigurisë për biçikletat për fëmijë të vegjël (ISO 8098:2014)
28 gjetur, faqja2 nga2 Shtyp rezultatin e kërkimit        
2