Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

Rezultatet e kërkimit:

Shtëpi » Standardizim » Rezultatet e kërkimit:
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-05-30 
26 
26 € 
PDF
Blej
Klimatizatorët, paketat ftohëse të lëngëta, pompat e nxehtësisë dhe çlagështuesit me kompresorë që vihen në lëvizje në mënyrë elektrike Matja e zhurmës në ajër Përcaktimi i nivelit të fuqisë së tingullit
English
Published 
2017-10-18 
18 
22 € 
PDF
Blej
Kompresorët për frigoriferët Konditat e vlerësimit, tolerancat dhe paraqitja e të dhënave të performancës së prodhuesit
English
Withdrawn 
2017-10-18 
23 
25 € 
PDF
Blej
Kondicionerë ajri, pajisje ftohjeje me lëng dhe pompat e nxehtësisë me kompresor elektrik për ngrohje dhe ftohje të mjediseve- Pjesa 2: Kushtet e provës
English
Withdrawn 
2017-10-18 
59 
38 € 
PDF
Blej
Kondicionerë ajri, pajisje ftohjeje me lëng dhe pompat e nxehtësisë me kompresor elektrik për ngrohje dhe ftohje të mjediseve- Pjesa 3: Metodat e provës
English
Withdrawn 
2014-04-26 
21 
25 € 
PDF
Blej
Kondicionerët ajrit dhe ftohësit me lëng me kondensator ftohës me anën e avullimit dhe kompresor elektrik për ftohje të ambjenteve -Termat, përcaktimet, metodat e provës dhe kërkesat
5 gjetur, faqja1 nga1 Shtyp rezultatin e kërkimit        
1