Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 15532:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 15532:2012
SK EN 15532:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 49
Publikuar: 2012-11-20
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 15532:2008
CEN/TC 333
Çmim: 36 €Titulli Shqip

Ciklet -Terminologjia

Titulli Anglisht

Cycles - Terminology

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard defines a description of common terms and symbols used in the field of bicycles. The terms are classified under a nomenclature of different parts of bicycles and presented in English, French, German, Dutch and Italian.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.