Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 13083:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 13083:2012
SK EN 13083:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 20
Publikuar: 2012-11-20
I tërhequr: 2017-06-27
Regjistri Kombëtar: 186/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 13083:2001
CEN/TC 296
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Çisternat për transportimin e mallrave të rrezikshme Pajisjet e shërbimit për çisternat -Adaptorët për ngarkimin dhe shkarkimin nga poshtë

Titulli Anglisht

Tanks for transport of dangerous goods - Service equipment for tanks - Adaptator for bottom loading and unloading

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard covers externally actuated and self actuated adaptors for bottom loading and unloading, including product identification, communication and interlock control sectors, and specifies the performance requirements, critical dimensions and tests necessary to verify the compliance of the equipment to this standard.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

SK EN 13083:2017 replaces SK EN 13083:2012 - 2016-07-22

Shënimet

SK EN 13083:2012 i adoptuar në KT.Transport dhe Shërbime Postare, shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT.Energji.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2017-10-18 
22 
25 € 
PDF
Blej
Çisternat për transportimin e mallrave të rrezikshme Pajisjet e shërbimit për çisternat -Adaptorët për ngarkimin dhe shkarkimin nga poshtë