Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3953:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3953:2012
SK EN ISO 3953:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3953:2011
CEN/SS M11
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Pluhura metalike -Përcaktimi i masës vëllimore nga ngjeshja (ISO 9353 : 2011)

Titulli Anglisht

Metallic powders - Determination of tap density (ISO 3953:2011)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 3953:2011 specifies a method for the determination of tap density, i.e. the density of a powder that has been tapped into a container under specified conditions.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.