Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3927:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3927:2012
SK EN ISO 3927:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 20
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3927:2011
CEN/SS M11
Çmim: 23 €



Titulli Shqip

Pluhurat metalike, me përjashtim të pluhurave për metale të rënda -Përcaktimi i aftësisë shtrënguese në ngjeshjen njeasksiale (ISO 9327 : 2011)

Titulli Anglisht

Metallic powders, excluding powders for hardmetals - Determination of compressibility in uniaxial compression (ISO 3927:2011)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 3927:2011 specifies methods for measuring the extent to which a metallic powder is compacted when subjected to uniaxial compressive loading in a confining die under specified conditions. The method is not applicable to powders for hardmetals.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.