Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 4499-1:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 4499-1:2012
SK EN ISO 4499-1:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 21
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 4499-1:2010
CEN/SS M11
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Metalet e rënda -Përcaktimi matalografik i mikrostrukturës -Pjesa1 : Fotomikrografet dhe përshkrimi

Titulli Anglisht

Hardmetals - Metallographic determination of microstructure - Part 1: Photomicrographs and description (ISO 4499-1:2008)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 4499-1:2008 specifies the methods of metallographic determination of the microstructure of hardmetals using photomicrographs.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2012-11-09 
22 
25 € 
PDF
Blej
Metalet e rënda -Përcaktimi metalografik i mikrostrukturës -Pjesa2 : Matja e madhësisë së kokrrizës WC