Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3369:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3369:2012
SK EN ISO 3369:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3369:2010
CEN/SS M11
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Materiale metalike të aglomeruar të papërshkrueshëm me metale të rënda -Përcaktimi i dendësisë

Titulli Anglisht

Impermeable sintered metal materials and hardmetals - Determination of density (ISO 3369:2006)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 3369:2006 specifies a method of determining the density of impermeable sintered metal materials and hardmetals.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.