Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 2739:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 2739:2012
SK EN ISO 2739:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 8
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 2739:2012
CEN/SS M11
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Bokolla metaloqeramike -Përcaktimi i rezistencës radiale në shtypje

Titulli Anglisht

Sintered metal bushings - Determination of radial crushing strength (ISO 2739:2012)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 2739:2012 specifies a method of measuring the radial crushing strength of sintered metal parts in the form of hollow cylinders, commonly known as bushings. This method is applicable to sintered bushings composed of pure or alloyed metal powders.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.