Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 2740:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 2740:2012
SK EN ISO 2740:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2024-03-18
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 2740:1999
CEN/SS M11
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Materiale metaloqeramike, me përjashtim të lidhjeve të forta -Copët e tensionit provë (ISO 2740 : 2009)

Titulli Anglisht

Sintered metal materials, excluding hardmetals - Tensile test pieces (ISO 2740:1999)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.