Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3954:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3954:2012
SK EN ISO 3954:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 21
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3954:2007
CEN/SS M11
Çmim: 25 €Titulli Shqip

Pluhurat që perdorën në metalurgjinë e pluhurave -Marrja e mostrës

Titulli Anglisht

Powders for powder metallurgical purposes - Sampling (ISO 3954:2007)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 3954:2007 specifies procedures for the sampling of powders for powder metallurgical purposes. lt also covers the splitting of the sample into the quantity required for testing.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.