Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3325:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3325:2012
SK EN ISO 3325:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 13
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3325:1999
CEN/SS M11
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Materiale metalike të algomeruar, me përjashtim të lidhjeve të forta -Përcaktimi i rezistencës tërthore në këputje

Titulli Anglisht

Sintered metal materials, excluding hardmetals - Determination of transverse rupture strength (ISO 3325:1996)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Gives a method for the determination of the transverse rupture strength of sintered metals, excluding hardmetals. Particularly suitable for comparing the sintered strength of a batch of metal powder with that of a reference powder or with a reference strength.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.