Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3923-1:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3923-1:2012
SK EN ISO 3923-1:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3923-1:2010
CEN/SS M11
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Pluhurat metalike -Përcaktimi i densitetit të dukshëm -Pjesa1 : Metoda me hinkë (ISO 3932 -1 : 2008)

Titulli Anglisht

Metallic powders - Determination of apparent density - Part 1: Funnel method (ISO 3923-1:2008)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 3923-1:2008 specifies the funnel method for the determination of the apparent density of metallic powders under standardized conditions. The method is intended for metallic powders that flow freely through a 2,5 mm diameter orifice. It may, however, be used for powders that flow with difficulty through a 2,5 mm diameter orifice but flow through a 5 mm diameter orifice. Methods for the determination of the apparent density of powders that will not flow through a 5 mm diameter orifice are specified in ISO 3923-2.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.