Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 4491-2:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 4491-2:2012
SK EN ISO 4491-2:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2024-03-18
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 4491-2:1999
CEN/SS M11
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Pluhura metalike -Përcaktimi i përmbajtjes së oksigjenit me metodat e reduktimit -Pjesa 2 : Humbja e masës nga reduktimi i hidrogjenit (humbja e hidrogjenit)

Titulli Anglisht

Metallic powders - Determination of oxygen content by reduction methods - Part 2: Loss of mass on hydrogen reduction (hydrogen loss) (ISO 4491-2:1997)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2012-11-09 
20 
23 € 
PDF
Blej
Pluhura metalike -Përcaktimi përbërjes së oksigjenit me metodën e reduktimit -Pjesa 3 : Hidrogjen -oksigjen i reduktuar (ISO 4491 -3 : 1997)