Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3908:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3908:2012
SK EN ISO 3908:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3908:2009
CEN/SS M11
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Metalet e rënda -Përcaktimi i karbonit të patretshëm (i lirë) -Metoda gravimetrike (ISO 3908 : 2009)

Titulli Anglisht

Hardmetals - Determination of insoluble (free) carbon - Gravimetric method (ISO 3908:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 3908:2009 specifies a gravimetric method for the determination of the mass fraction of insoluble (free) carbon in carbides and hardmetals. This method is applicable to carbides of hafnium, molybdenum, niobium, tantalum, titanium, vanadium, tungsten and zirconium, mixtures of these carbides and binder metals, free of lubricant, and all grades of presintered or sintered hardmetals, produced from these carbides, having a mass fraction of insoluble carbon between 0,02 % and 0,5 %.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.