Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3907:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3907:2012
SK EN ISO 3907:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3907:2009
CEN/SS M11
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Metalet e rënda -Përcaktimi i karbonit të përgjithshëm -Metoda gravimetrike (ISO 3907 : 2009)

Titulli Anglisht

Hardmetals - Determination of total carbon - Gravimetric method (ISO 3907:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 3907:2009 specifies a gravimetric method for the determination of the mass fraction of total carbon in carbides and hardmetals. This method is applicable to carbides of chromium, hafnium, molybdenum, niobium, tantalum, titanium, vanadium, tungsten and zirconium, mixtures of these carbides and binder metals, free of lubricant, all grade of presintered or sintered hardmetals, produced from these carbides, and having a mass fraction of total carbon exceeding 4 %.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.