Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3327:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3327:2012
SK EN ISO 3327:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 17
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3327:2009
CEN/SS M11
Çmim: 22 €Titulli Shqip

Lidhje të forta -Përcaktimi i rezistencës në përkulje

Titulli Anglisht

Hardmetals - Determination of transverse rupture strength (ISO 3327:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 3327:2009 specifies a method for the determination of the transverse rupture strength of hardmetals. This method is applicable to hardmetals of negligible ductility. If it is used for hardmetals showing significant plastic deformation before breaking, incorrect results may be obtained. In such cases, the method may be used for comparison purposes only.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.