Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 13944:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 13944:2012
SK EN ISO 13944:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 12
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 13944:2012
CEN/SS M11
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Përzierje pluhur -metal të lubrifikuara -Përcaktimi i përbërjes së lubrifikantit -Metoda e ekstraksionit Soxhelet e modifikuar (ISO 13944 : 1996)

Titulli Anglisht

Lubricated metal-powder mixes - Determination of lubricant content - Soxhlet extraction method (ISO 13944:2012)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 13944:2012 specifies a method for the determination of the lubricant content of a powder mix. The method is also suitable for preparing samples for measuring the content of elements, e.g. graphite and oxygen, the determination of which is interfered with by the presence of a lubricant. A condition of the application of the method is that a suitable solvent for the lubricant concerned is known and available.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.