Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3252:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3252:2012
SK EN ISO 3252:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 71
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3252:2000
CEN/SS M11
Çmim: 45 €Titulli Shqip

Metalurgjia e pluhurave -Fjalori

Titulli Anglisht

Powder metallurgy - Vocabulary (ISO 3252:1999)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.