Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 2738:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 2738:2012
SK EN ISO 2738:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 19
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 2738:1999
CEN/SS M11
Çmim: 23 €Titulli Shqip

Materiale metalike të algomeruar, me përjashtim të lidhjeve të forta -Materialet metalike të gomeruar të përshkueshëm -Përcaktimi i masës vëllimore, përmbajtjes së vajit dhe porpozitetit të hapur

Titulli Anglisht

Sintered metal materials, excluding hardmetals - Permeable sintered metal materials - Determination of density, oil content and open porosity (ISO 2738:1999)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.