Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 24501:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 24501:2012
SK EN 24501:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 24501:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Lidhjet e forta -Përcaktimi i titanit -Metoda fotometrike periokside

Titulli Anglisht

Hardmetals - Determination of titanium - Photometric peroxide method (ISO 4501:1978)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

The method is applicable to carbide and binder metal powder mixtures, free of lubricant, and all grades of presintered or sintered hardmetals, with a titanium content exceeding 0,2 % (m/m). Specifies principle, interfering elements, reagents, apparatus, sample preparation, procedure, elimination of interferences, preparation of the calibration curve, expression of results and test report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.