Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 23909:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 23909:2012
SK EN 23909:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 23909:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Lidhje të forta -Përcaktimi i kobaltit -Metoda potenciometrike

Titulli Anglisht

Hardmetals - Determination of cobalt - Potentiometric method (ISO 3909:1976)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

The method is applicable to carbides and binder metal powder mixtures, free of lubricant, all grades of presintered or sintered hardmetals, having a cobalt content exceeding 1 % (m/m). Gives principle, interfering elements, reagents, apparatus, sampling, procedure, expression of results and test report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.