Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 27627-1:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 27627-1:2012
SK EN 27627-1:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 27627-1:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Lidhjet e forta -Analizat kimike nga spektrometria e absorbimit nga flaka -Pjesa 1 : Kërkesa të përgjithshme

Titulli Anglisht

Hardmetals - Chemical analysis by flame atomic absorption spectrometry - Part 1: General requirements (ISO 7627-1:1983)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Subsequent parts of ISO 7627 specify methods for determination of the content of a number of elements (see the table). The method is applicable to cabides of chromium, niobium, tantalum, titanium, tungsten, vanadium, mixtures of these carbides and binder metals, all grades of presintered or sintered hardmetals, produced from these cabides, and coated hardmetals, after total removal of coating, with the elements shown in the table.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2012-11-09 
15 € 
PDF
Blej
Lidhjet e forta -Analizat kimike nga spektrometria e absorbimit atomik nga flaka -Pjesa 2 : Përcaktimi i kalciumit, potasit, magnezit dhe sodiumit në përmbajtje nga 0,001 deri 0,02% (m/m)
English
Published 
2012-11-09 
15 € 
PDF
Blej
Lidhjet e forta -Analizat kimike nga spektrometria e absorbimit atomik nga flaka -Pjesa 3 : Përcaktimi i koblatit, gizës, magnesit dhe nikelit në përmbajtjet nga 0,01 deri 0,5%(m/m)
English
Published 
2012-11-09 
15 € 
PDF
Blej
Lidhjet e forta -Analizat kimike nga spektrometria e absorbimit atomik nga flaka -Pjesa 4 : Përcaktimi i molibdenit, titanit dhe vanadiumit në përmbajtjet nga 0,01 deri 0,5% (m/m)
English
Published 
2012-11-09 
15 € 
PDF
Blej
Lidhjet e forta -Analizat kimike nga spektrometria e absorbimit atomik nga flaka -Pjesa 5 : Përcaktimi i kobaltit, gizës, magnezit, molibdenit, nikelit, titanit dhe vanadiumit në përmbajtje nga 0,5 deri 2%(m/m)
English
Published 
2012-11-09 
15 € 
PDF
Blej
Lidhjet e forta -Analizat kimike nga spektrometria e absorbimit atomik nga flaka -Pjesa 6 : Përcaktimi i kromit në përmbajtje 0,01 deri 2%(m/m)