Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 25754:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 25754:2012
SK EN 25754:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 25754:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Materiale metalike të algomeruar, me përjashtim të lidhjeve të forta -Copa e provës së padhëmbëzuar për provën e shformimit

Titulli Anglisht

Sintered metal materials, excluding hardmetals - Unnotched impact test piece (ISO 5754:1978)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies the dimensions of an unnotched impact test piece of sintered metal materials. The test piece may be obtained directly by pressing and sintering or by machining a sintered part. For certain materials with high ductility, it may be more appropriate to use a notched test piece.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.