Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 24883:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 24883:2012
SK EN 24883:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 24883:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Lidhjet e forta -Përcaktimi i përmbajtjeve të elementëve metalikë nga fluorishenca nga rrezet X -Metoda me tretësisë

Titulli Anglisht

Hardmetals - Determination of contents of metallic elements by X-ray fluorescence - Solution method (ISO 4883:1978)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

The solution method determines cobalt, iron, manganese, molybdenum, nickel, niobium, tantalum, titanium, tungsten, vanadium and zirconium. Is applicable to carbides of niobium, tantalum, titanium, vanadium, tungsten and zirconium, mixtures of these carbides and binder metals, all grades of presintered or sintered hardmetals, produce from these carbides, with the minimum element contents shown in table 1.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.