Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 4507:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 4507:2012
SK EN ISO 4507:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 4507:2007
CEN/SS M11
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Materialet e shkrira me ngjyra, të karburizuara ose të karbonitrizuara -Përcaktimi dhe verifikimi i thellësisë së çimentimit me anë të provës së mikro -fortësisë

Titulli Anglisht

Sintered ferrous materials, carburized or carbonitrided - Determination and verification of case-hardening depth by a micro-hardness test (ISO 4507:2000)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.