Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 24503:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 24503:2012
SK EN 24503:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 24503:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Lidhjet e forta -Përcaktimi i përmbajtjeve të elementëve metalikë nga fluoroshenca e rrezeve X -Metoda me shkrirje

Titulli Anglisht

Hardmetals - Determination of contents of metallic elements by X-ray fluorescence - Fusion method (ISO 4503:1978)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Specifies methods for the determination of the presence, type, and distribution of porosity and uncombined carbon in hardmetals, furthermore apparatus, preparation of test pieces, procedure and test report. Figures show the types of apparent porosity and uncombined carbon.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.