Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 24496:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 24496:2012
SK EN 24496:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 24496:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Pluhura metalike -Përcaktimi i përmbajtjes se acidit të patretshëm në pluhrat e gizës, bakrit , kallajit dhe bronzit

Titulli Anglisht

Metallic powders - Determination of acid insoluble content in iron, copper, tin and bronze powders (ISO 4496:1978)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

The insoluble matter is generally considered to be acid-insoluble silica and silicates, carbides, alumina, and clays. The methods are applicable to lubricant-free powders. ISO 4496 specifies apparatus and reagents, sampling, procedure, expression of results and test report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.