Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 24491-1:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 24491-1:2012
SK EN 24491-1:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2024-03-18
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 24491-1:1993
CEN/SS M11
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Pluhërat metalikë -Përcaktimi i përmbajtjës së oksigjenit me metodat e reduktimit -Pjesa 1 : Udhëzues të përgjithshëm

Titulli Anglisht

Metallic powders - Determination of oxygen content by reduction methods - Part 1: General guidelines (ISO 4491-1:1989)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Gives some recommendations for the correct interpretation of the results obtained. The test methods are applicable generally to all powders of metals, alloys, carbides and mixtures thereof. The constituents of the powder shall be non-volatile and free of lubricant or organic binder. The limitations of the methods which depend upon the nature of the analysed metal are discussed in clause 4.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2012-11-09 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pluhura metalike -Përcaktimi përmbajtjes së oksigjenit me metodat e reduktimit Pjesa 4 : Procesi i përgjithshëm nga oksidimi ekstraktimi