Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 4022:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 4022:2012
SK EN ISO 4022:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 16
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 4022:2006
CEN/SS M11
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Materiale metalike të aglomeruar të përshkueshëm -Përcaktimi i përshkueshmërisë së fluidit (ISO 4022 : 1987)

Titulli Anglisht

Permeable sintered metal materials - Determination of fluid permeability (ISO 4022:1987)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This second edition cancels and replaces the first edition (i. e. ISO 4022:1977). The test is carried out under such conditions that the fluid permeability can be expressed in terms of viscous and inertia permeability coefficients (see annex A). Does not apply to very long hollow cylindrical test pieces of small diameter. Annex B gives test fluids.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.