Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3928:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3928:2012
SK EN ISO 3928:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 14
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3928:2006
CEN/SS M11
Çmim: 18 €Titulli Shqip

Materiale metalike të algomeruar duke përjashtuar metalet e rënda -Kampionët e provës në lodhje (ISO 3928 : 1999)

Titulli Anglisht

Sintered metal materials, excluding hardmetals - Fatigue test pieces (ISO 3928:1999)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.