Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 23878:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 23878:2012
SK EN 23878:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 23878:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Lidhje të forta -Prova e fortësisë Vickers

Titulli Anglisht

Hardmetals - Vickers hardness test (ISO 3878:1983)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This second edition cancels and replaces the first edition (i.e. ISO 3878:1976). Specifies principle, symbols and designations, apparatus, test pieces, procedure, expression of results and test report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.