Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 3738-1:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 3738-1:2012
SK EN ISO 3738-1:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 3738-1:2010
CEN/SS M11
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Metalet e rënda -Prova e fortësisë Rokvell (klasa A) Pjesa 1 : Metoda e provës

Titulli Anglisht

Hardmetals - Rockwell hardness test (scale A) - Part 1: Test method (ISO 3738-1:1982)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Cancels and replaces ISO 3738:1976. Gives principle,symbols, designations and values of parameters, apparatus, test pieces, procedure, expression of results and test report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2012-11-09 
12 
17 € 
PDF
Blej
Metalet e rënda -Prova e fortësisë Rokvell (klasa A) -Pjesa 2 : Përgatitja dhe kalibrimi i blloqeve standard të provës (ISO 3738 -2 : 1988)