Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 23326:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 23326:2012
SK EN 23326:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
I tërhequr: 2022-04-01
Regjistri Kombëtar: 96/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 23326:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Specifikiki për lidhje të forta -Përcaktimi i koercitivitetit (magazinimit)

Titulli Anglisht

Hardmetals - Determination of (the magnetization) coercivity (ISO 3326:1975)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Applies to hardmetals containing not less than 3% if a ferromagnetic binder by mass. Specifies principle, symbols and designations, apparatus, sampling, procedure, expression of results and test report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.