Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 23312:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 23312:2012
SK EN 23312:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 9
Publikuar: 2012-11-09
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 23312:1993
CEN/SS M11
Çmim: 15 €Titulli Shqip

Meterialet metalike të algomeruara me lidhjet e forta -Përcaktimi i modulit të Young -it

Titulli Anglisht

Sintered metal materials and hardmetals - Determination of Young modulus (ISO 3312:1987)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This second edition cancels and replaces the first edition (i.e. ISO 3312:1975). Specifies a method for the determination of the dynamic (adiabatic) Young moduls by longitudinal oscillations of sintered metal materials and hardmetals. Gives principle, symbols and units, apparatus, preparation of the pieces, procedure, expression of results and test report.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.