Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 19901-4:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 19901-4:2012
SK EN ISO 19901-4:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 47
Publikuar: 2012-09-07
I tërhequr: 2019-11-11
Regjistri Kombëtar: 94/2012
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 19901-4:2003
CEN/TC 12
Çmim: 36 €Titulli Shqip

Industritë e naftës dhe gazit natyror Kërkesa specifike për strukturat në det të hapur -Pjesa 4 : Elemente gjeoteknike dhe mbështetëse të konstruksionit

Titulli Anglisht

Petroleum and natural gas industries - Specific requirements for offshore structures - Part 4: Geotechnical and foundation design considerations (ISO 19901-4:2003)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 19901-4:2003 contains requirements and recommendations for those aspects of geoscience and foundation engineering that are applicable to a broad range of offshore structures, rather than to a particular structure type. Such aspects are site characterization, soil and rock characterization, and design and installation of foundations supported by the seabed (shallow foundations) and the identification of hazards. Aspects of soil mechanics and foundation engineering that apply equally to offshore and onshore structures are not addressed. The user of this part of ISO 19901-4:2003 is expected to be familiar with such aspects.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Draft 
 
221 
65 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyral -Kërkesat specifike për strukturat detare -Pjesa 1 : Elementet e projektimit dhe shfrytëzimit mesoqeanik
English
Draft 
 
89 
48 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyror Kërkesa specifike për strukturat në det të hapur -Pjesa 5 : Kontrolli i peshës gjatë projektimit dhe ndërtimit
English
Draft 
 
199 
61 € 
PDF
Blej
Industrite e naftes dhe gazit natyral -Kerkesat specifike per strukturat detare -Pjesa 7 : Sistemet e fiksimit dinamik te anijes se shpimit per strukturat notuese detare dhe agregatet e levizshme detare
English
Withdrawn 
2012-09-07 
137 
55 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyral -Kërkesat specifike për strukturat detare -Pjesa 1 : Elementet e projektimit dhe shfrytëzimit mesoqeanik
English
Withdrawn 
2012-09-07 
56 
38 € 
PDF
Blej
Industrite e naftes dhe gazit natyral -Kerkesat specifike per strukturat detare -Pjesa 2 : Procedurat dhe kriteret e projektimit sizmik (ISO 19901 -2 : 2004)
English
Withdrawn 
2012-09-07 
133 
55 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyror -Kërkesat specifike për strukturat në det -Pjesa 3 : Strukturat sipërfaqësore (ISO 19901 -3 : 2010)
English
Withdrawn 
2012-09-07 
52 
38 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyror Kërkesa specifike për strukturat në det të hapur -Pjesa 5 : Kontrolli i peshës gjatë projektimit dhe ndërtimit
English
Published 
2010-09-22 
181 
61 € 
PDF
Blej
Industritë e naftës dhe gazit natyror -Kërkesat specifike për strukturat detare -Pjesa 6 : Punimet detare (ISO 19901 -6 : 2009)
English
Withdrawn 
2012-09-07 
119 
51 € 
PDF
Blej
Industrite e naftes dhe gazit natyral -Kerkesat specifike per strukturat detare -Pjesa 7 : Sistemet e fiksimit dinamik te anijes se shpimit per strukturat notuese detare dhe agregatet e levizshme detare