Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 203-2-10:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 203-2-10:2012
SK EN 203-2-10:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 11
Publikuar: 2012-09-05
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 203-2-10:2007
CEN/TC 106
Çmim: 17 €Titulli Shqip

Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -10 : Kërkesa specifike

Titulli Anglisht

Gas heated catering equipment - Part 2-10: Specific requirements - Chargrills

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard defines the requirements for the construction and operation relating to safety and the rational use of energy of chargrills. It also sets out the technique used in the tests that check the characteristics.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2012-09-05 
80 
45 € 
PDF
Blej
Pajisjet e furnizimit me gaz tё ngrohtё -Pjesa 1 : Rregullat e pёrgjitёshme tё sigurisё
English
Withdrawn 
2017-10-18 
88 
48 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz - Pjesa 1: Rregullat e përgjthshme të sigurisë
English
Withdrawn 
2012-09-05 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -1 : Kërkesa specifike -Djegësit e hapur dhe djegësit wok
English
Withdrawn 
2017-10-18 
38 
32 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz - Pjesa 2-1:Kërkesa specifike - Djegësit e hapur dhe djegësit wok
English
Withdrawn 
2012-09-05 
16 
20 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -2 : Kërkesa specifike -Furrat
English
Withdrawn 
2012-09-05 
14 
18 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -3 : Kërkesa specifike -Tiganë me kapak
English
Published 
2017-10-18 
29 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -3 : Kërkesa specifike -Tiganë me kapak
English
Withdrawn 
2012-09-05 
12 
17 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -4 : Kërkesa specifike -Fritezat
English
Published 
2012-09-05 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -6 : Kërkesa specifike -Ngrohësa për ujë të ngrohtë, të pijshëm
English
Withdrawn 
2012-09-05 
10 
15 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -7 : Kërkesa specifike -Salamandrat dhe pjekёsat
English
Published 
2017-10-18 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -7 : Kërkesa specifike -Salamandrat dhe pjekёsat
English
Published 
2012-09-05 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -8 : Kërkesa specifike -Tiganë për fëmijë dhe furnela për gatimin e paellës
English
Published 
2012-09-05 
15 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -9 : Kërkesa specifike -Kapakë solid, pjata për ngrohje dhe skarat
English
Withdrawn 
2012-09-05 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 3 : Materialet dhe pjesët në kontakt me ushqimin dhe aspekte të tjera sanitare