Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 203-1:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 203-1:2012
SK EN 203-1:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 80
Publikuar: 2012-09-05
I tërhequr: 2017-07-20
Regjistri Kombëtar: 189/2017
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 203-1:1992
CEN/TC 106
Çmim: 45 €Titulli Shqip

Pajisjet e furnizimit me gaz tё ngrohtё -Pjesa 1 : Rregullat e pёrgjitёshme tё sigurisё

Titulli Anglisht

Gas heated catering equipment - Part 1: Safety requirements

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

The standard specifies the requirement for the construction and operating characteristics relating to the safety (1) of appliances for gas-heated which have atmospheric induction burners (see TC 106 N 29). It also sets out the appropriate test conditions for the control of these characteristics. Only type A and B1 appliances (appliances for natural draught) are covered in this standard. This standard applies to all gas heated catering preparation and cooking appliances, with the following exceptions: - appliances with total pre-mix burners, - type B2 appliances (without draught diverter). (1)The term ''safety'' includes not only the safety of the appliances'' gas line but also that of the overall cooking appliance during its normal use in catering. Annex D, informative; lists the main types of equipment entering into the field of application of this standard. 1) 1. As added by Amendment A2:1999

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.

Shënimet

SK EN 203-1:2012 i adaptuar në KT.Pajisje Mbrojtëse Personale,shfuqizohet dhe i njëjti kalon me "mirror" në KT për Energji.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2017-10-18 
88 
48 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz - Pjesa 1: Rregullat e përgjthshme të sigurisë
English
Withdrawn 
2012-09-05 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -1 : Kërkesa specifike -Djegësit e hapur dhe djegësit wok
English
Withdrawn 
2017-10-18 
38 
32 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz - Pjesa 2-1:Kërkesa specifike - Djegësit e hapur dhe djegësit wok
English
Published 
2012-09-05 
11 
17 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -10 : Kërkesa specifike
English
Withdrawn 
2012-09-05 
16 
20 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -2 : Kërkesa specifike -Furrat
English
Withdrawn 
2012-09-05 
14 
18 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -3 : Kërkesa specifike -Tiganë me kapak
English
Published 
2017-10-18 
29 
28 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -3 : Kërkesa specifike -Tiganë me kapak
English
Withdrawn 
2012-09-05 
12 
17 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -4 : Kërkesa specifike -Fritezat
English
Published 
2012-09-05 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -6 : Kërkesa specifike -Ngrohësa për ujë të ngrohtë, të pijshëm
English
Withdrawn 
2012-09-05 
10 
15 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -7 : Kërkesa specifike -Salamandrat dhe pjekёsat
English
Published 
2017-10-18 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -7 : Kërkesa specifike -Salamandrat dhe pjekёsat
English
Published 
2012-09-05 
19 
23 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -8 : Kërkesa specifike -Tiganë për fëmijë dhe furnela për gatimin e paellës
English
Published 
2012-09-05 
15 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 2 -9 : Kërkesa specifike -Kapakë solid, pjata për ngrohje dhe skarat
English
Withdrawn 
2012-09-05 
13 
18 € 
PDF
Blej
Pajisje për guzhina profesionale që përdorin gaz Pjesa 3 : Materialet dhe pjesët në kontakt me ushqimin dhe aspekte të tjera sanitare