Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 382-2:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 382-2:2012
SK EN 382-2:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 6
Publikuar: 2012-08-21
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 382-2:1993
CEN/TC 112
Çmim: 12 €Titulli Shqip

Pllaka fibre druri -Përcaktimi I thithjes siperfaqesore -Pjesa 2 : Metoda e provës për pllaka fibre të fortë

Titulli Anglisht

Fibreboards - Determination of surface absorption - Part 2: Test method for hardboards

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European Standard specifies a method to determine the surface porosity of hardboards, as described in EN 316.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2012-08-21 
13 € 
PDF
Blej
Pllakat fibre druri -Pëcaktimi I thithjes sipërfaqësore -Pjesa 1 : Metoda e provës për pllaka fibre druri të prodhuara me metodën e thatë