Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 382-1:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN 382-1:2012
SK EN 382-1:2012
Status: Published
Gjuha: English
Faqe: 7
Publikuar: 2012-08-21
Regjistri Kombëtar:
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 382-1:1993
CEN/TC 112
Çmim: 13 €Titulli Shqip

Pllakat fibre druri -Pëcaktimi I thithjes sipërfaqësore -Pjesa 1 : Metoda e provës për pllaka fibre druri të prodhuara me metodën e thatë

Titulli Anglisht

Fibreboards - Determination of surface absorption - Part 1: Test method for dry process fibreboards

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

This European standard specifies a method of determining the surface absorption of dry process fibreboards.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Published 
2012-08-21 
12 € 
PDF
Blej
Pllaka fibre druri -Përcaktimi I thithjes siperfaqesore -Pjesa 2 : Metoda e provës për pllaka fibre të fortë