Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 18369-1:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 18369-1:2012
SK EN ISO 18369-1:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 54
Publikuar: 2012-08-08
I tërhequr: 2020-09-18
Regjistri Kombëtar: 324/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 18369-1:2006
CEN/TC 170
Çmim: 38 €Titulli Shqip

Optikat dhe instrumentat optikë -Lentet e kontaktit -Pjesa 1 : Fjalori, sistemi i klasifikimit dhe rekomandimet për specifikat e etiketimit -Amendamenti 1 (ISO 18369 -1 : 2006/Amd 1 : 2009)

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Contact lenses - Part 1: Vocabulary, classification system and recommendations for labelling specifications (ISO 18369-1:2006)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 18369-1:2006 identifies and defines the terms applicable to the physical, chemical and optical properties of contact lenses, their manufacture and uses. It provides a vocabulary of terms and, when appropriate, the international symbol and abbreviation associated with a specific term. ISO 18369-1:2006 also defines the terms relating to contact lens care products. It also incorporates the classifications of contact lens materials and gives recommendations for the labelling of the specifications of contact lenses.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2016-07-20 
11 
17 € 
PDF
Blej
Optikat oftalmike - Lentet e kontaktit - Pjesa 2: Tolerancat (ISO 18369-2:2012)