Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN ISO 13666:2012

Shtëpi » Standardizim » SK EN ISO 13666:2012
SK EN ISO 13666:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 61
Publikuar: 2012-08-08
I tërhequr: 2022-04-04
Regjistri Kombëtar: 390/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN ISO 13666:2012
CEN/TC 170
Çmim: 42 €Titulli Shqip

Optika e syrit -Lentet e syzave -Fjalori

Titulli Anglisht

Ophthalmic optics - Spectacle lenses - Vocabulary (ISO 13666:2012)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO 13666:2011 defines basic terms relating to ophthalmic optics, specifically to semi-finished spectacle lens blanks, finished spectacle lenses and fitting purposes. Terms relating to processes and materials for fabrication and surface treatment (other than some specific terms relating to coatings), and terms relating to defects in materials and after optical processing, are given in ISO 9802.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.