Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN/ISO TS 22367:2012

Shtëpi » Standardizim » DS CEN/ISO TS 22367:2012
DS CEN/ISO TS 22367:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 15
Publikuar: 2012-08-08
I tërhequr: 2022-04-04
Regjistri Kombëtar: 390/2022
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TS 22367:2010
CEN/TC 140
Çmim: 20 €Titulli Shqip

Laboratoret mjekësore -Pakësimi i gabimit përmes menaxhimit të rrezikut dhe përmirësimit të vazhdueshëm (ISO/TS 22367 : 2008, përfshirë Cor 1 : 2009)

Titulli Anglisht

Medical laboratories - Reduction of error through risk management and continual improvement (ISO/TS 22367:2008, including Cor 1:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TS 22367:2008 characterizes the application of ISO 15189 as a system for reducing laboratory error and improving patient safety by applying the principles of risk management, with reference to examination aspects, especially to pre- and post-examination aspects, of the cycle of laboratory medical care. ISO/TS 22367:2008 proposes a methodology for finding and characterizing medical laboratory error that would be avoided with the application of ISO 15189.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.