Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

DS CEN ISO TS 16634-2:2012

Shtëpi » Standardizim » DS CEN ISO TS 16634-2:2012
DS CEN ISO TS 16634-2:2012
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 30
Publikuar: 2012-02-02
I tërhequr: 2020-10-01
Regjistri Kombëtar: 327/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
CEN ISO/TS 16634-2:2009
CEN/TC 338
Çmim: 29 €Titulli Shqip

Produktet ushqimore-Përcaktimi i përmbajtjes totale të azotit nga djegia në përputhje me parimet Dumas dhe përllogaritja e përmbajtjes së proteinave të papërpunuara -Pjesa 2 : Drithëra, pulse dhe produktet e bluara të drithërave (ISO/TS 16634 -2 : 2009)

Titulli Anglisht

Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content - Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products (ISO/TS 16634-2:2009)

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

ISO/TS 16634-2:2009 specifies a method for the determination of the total nitrogen content and the calculation of the crude protein content of cereals, pulses and milled cereal products. This method, like the Kjeldahl method, does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. For the calculation of the protein content, various conversion factors, given in the document, are used.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.