Republika e Kosovës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Standardizim   

SK EN 50264-2:2011

Shtëpi » Standardizim » SK EN 50264-2:2011
SK EN 50264-2:2011
Status: Withdrawn
Gjuha: English
Faqe: 28
Publikuar: 2011-11-08
I tërhequr: 2020-04-23
Regjistri Kombëtar: 305/2020
Botim:
Standardet ndërkombëtare që kanë lidhje
This standard is identical to:
EN 50264-2:2002
CLC/TC 20
Çmim: 28 €Titulli Shqip

Zbatime hekurudhore-Kabllot për materialet hekurudhore rrotulluese që kanë performanca të veçanta të sjelljes ndaj zjarrit -Kabllot me izolim normal-Pjesa 2: Kabllot me një përcjellës

Titulli Anglisht

Railway applications - Railway rolling stock cables having special fire performance - Standard wall - Part 2: Single core cables

Scope Shqip

Asnjë informacion i shtuar.

Scope Anglisht

Asnjë informacion i shtuar.

Komitetet Teknike

ICS

Direktivë

Asnjë informacion i shtuar.

Veprim Kombëtar

Asnjë informacion i shtuar.
Numri Standardit
Gjuha
Status
Publikuar
Faqe
Çmim
 
Blej
English
Withdrawn 
2011-11-08 
35 
31 € 
PDF
Blej
Zbatime në hekurudhë -Kabllot për materialet hekurudhore rrotulluese që kanë performanca të veçanta të sjelljes ndaj zjarrit Kabllot me izolim normal Pjesa 1 : Kërkesa te përgjithshme
English
Published 
2011-11-08 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatimet hekurudhore -Kabllot e fuqisë dhe të kontrollit te vagonëve hekurudhore që kanë një performancë te veçantë ndaj zjarri -Pjesa 2 -1 : Kabllot me izolim elastomerik të rrjetëzuar Kabllot një dejësh
English
Published 
2011-11-08 
30 
29 € 
PDF
Blej
Zbatimet hekurudhore -Kabllot e fuqisë dhe të kontrollit të materialeve rrotulluese hekurudhore që kanë një performancë te veçantë ndaj zjarrit Pjesa 2 -2 : Kabllot me izolim elastomerik të rrjetëzuar -Kabllot shumë dejësh
English
Withdrawn 
2011-11-08 
27 
28 € 
PDF
Blej
Zbatimet hekurudhore -Kabllot për materialet hekurudhore rrotulluese që kanë përformanca të veçanta të sjelljes ndaj zjarrit -Kabllot me izolim normal -Pjesa 3 : Kabllot me shumë përcjellës
English
Published 
2011-11-08 
26 
26 € 
PDF
Blej
Zbatimet hekurudhore -Kabllot e fuqisë dhe të kontrollit të materialeve rrotulluese hekurudhore që kanë një performancë te veçantë ndaj zjarrit Pjesa 3 -1 : Kabllot me izolim elastomerik të rrjetëzuar me dimensione të reduktuara -Kabllot një dejësh
English
Published 
2011-11-08 
34 
31 € 
PDF
Blej
Zbatimet hekurudhore -Kabllot e fuqisë dhe të kontrollit të materialeve rrotulluese hekurudhore që kanë një performancë te veçantë ndaj zjarrit Pjesa 3 -2 : Kabllot me izolim elastomerik të rrjetëzuar me dimensione të reduktuara -Kabllot shumë dejësh